Ingrediente:
cca 500 g ceafa de porc
cimbru
boia dulce
piper alb macinat
sare
1 ceapa
6 cartofi
10 catei usturoi
boabe de piper
ulei de masline
zeama de la ½ lamaie
Carnea am portionat-o, apoi am condimentat-o cu cimbru, boia, piper si sare, si am lasat-o vre-o jumatate de ora sa se odihneasca. Intre timp am pregatit legumele: ceapa am taiat-o julien, cartofii i-am taiat felii groase.
Intr-un vas de yena am pus putin ulei de masline, apoi am asezat bucatile de carne, iar deasupra am pus ceapa si cartofii. Am adaugat piper boabe si cateii de usturoi curatati si zdrobiti cu lama cutitului. Lamaia am stors-o, iar zeama am adugat-o peste carne si legume.
Am dat vasul la cuptorul preincalzit, pentru cca 1 ora. Cu cca 15 minute inainte, carnea am scos-o deasupra pentru a se rumeni putin.
Am servit alaturi de conopida si varza rosie.
10 comentarii:
Simona draga , ce bunatate ai facut!!
Pupici!
super idee :) Pupici
Ceva bun... ceva simplu... Adevarat!!!
Numai bun pentru carnivorii mei!
Pup!
imi place ce ai pregatit tu aici! Vin si eu la masa. Te pup
Un adevarat festin culinar!Yummyy
Ce-mi plac mie retetele astea simple si super gustoase!! :*
O mancare simpla si buna. Pup Simona scumpa!
Un preparat bun si consistent!
Grozava combinatia !! ;)
Trimiteți un comentariu