Povestea acestei prajituri este destul de haioasa...
Inainte de a avea blogul navigam pe internet si`mi imprimam retetele care ma interesau.. printre care si aceasta. Doar ca ... fie n`am copiat tot, fie n`am citit cu atentie... (nici nu mai stiu exact reteta pe care am facut`o).
Departe de casa, destinatia Danemarca, m`am apucat sa fac prajitura .. Toate bune si frumoasa pana am scos`o din cuptor si... se misca ca o piftie! Si`am zis: asta`i nefacuta, reteta esec! Si... buf cu ea la tomberon! :) Da, stiu puteam sa citesc pe internet... dar... atat m`a dus capu` atunci :))
Abia acu` 2 saptamani, dupa o vizita in care am fost serviti cu aceasta prajitura, am cautat si citit mai atent reteta si vineri m`am gandit ca`i momentul.
Si, culmea, a iesit foarte buna! :))) Si sambata am si dat reteta unui prieten pasionat de bucatarie, caruia i`a placut ce`a iesit (i`a iesit si lui!).
Ingrediente:
un cub margarina Rama Maestro
9 oua
250g zahar
9 linguri de faina
1 plic zahar vanilat
1 litru lapte