Ingrediente:
4 cartofi
30 g unt
50 g cascaval Delaco
50 g sunca impanata, afumata
Cartofii i-am spalat si i-am dat la cuptorul preincalzit la 200 grade,
pentru 1 ora. Dupa aceasta perioada am taiat cartofii pe jumatate si i-am
scobit cu o lingurita. Interiorul l-am uns cu unt topit si am dat cartofii la
cuptor, pe grill, pana s-au rumenit putin.
Intre timp am taiat marunt sunca si am calit-o in putin ulei. Cascavalul l-am dat prin razatoare.
In fiecare cartof am pus putina sare, cateva bucati de sunca,
cascavalul ras, si am dat din nou la cuptor pentru cateva minute, cat sa se
inmoaie cascavalul.
Am servit cartofii cu castraveti in saramura.
O bunatate!!!
Pofta buna va doresc!
10 comentarii:
Simona vin la masa ca prea buni sunt..
Astia-s pe placul meu,asa ca vin si eu la tine impreuna cu Rocsy!
Pupici!
Minunata mancare ai facut Simo! Te pup
Oh, yummy! Ce bunatate!
waw, ce buni or fi! O sa fac si eu :)
Very Nice! :)
Mmm, ce buni sunt!!!Yummy!Pup!
Foarte buni, exact pe gustul meu.
Preferatii mei!
Exceptionali !
Arata tare, tare bine , asa ca vin sa gust si eu unul....mai ai ?
Te tzuc cu drag !
Trimiteți un comentariu