Deci, va invit la gogosi!!! Ineluse de gogoasa!!
Ingrediente:
500 g faina
1 cub drojdie (25 g)
lapte dulce
esenta vanilie
sare
zahar pudra
ulei pentru prajit
Drajdia am desfacut-o in putin lapte caldut si am lasat-o la crescut
cca 15 minute. Am amestecat faina cu drajdia desfacuta si cu restul de lapte,
iar la final am pus putina sare. Am framantat un altuat elastic si nelipicios.
Am lasat la crescut cca 1 ora, la loc caldut.
Cand aluatul a crescut frumos, am intins o foaie cu grosimea de cca 1
cm,
iar ajutandu-ma de 2 pahare am format inelusele, pe care le-am prajit in
mult ulei.
Inelusele le-am scos pe servete absorbante, apoi le-am trecut prin
zahar pudra si le-am mancat cu mare pofta!
6 comentarii:
PRIMA!!! Ma servesc cu 2-3! PUP!
WoooW vreau si eu!Te Rog!!! Ce fain ti-au crescut mmmm... Reteta furata :)
ei, da...asta da desert delicios!
@Cristina, serveste-te cu placere! Pup
@Buburuza, ma bucur ca-ti plac! Pupici
@Adnia, multumesc!! Pup
Mmm! Gogosi!!! fur si eu :)
O gogoase buna nu refuz niciodata
Trimiteți un comentariu