Ingrediente:
ardei gras
varza alba
varza rosie
ardei iute
sare mare
pikant fix iute
Am tocat marunt varza alba si
cea rosie, amestecandu-le intre ele si presarand sare gronjoasa. Am lasat de
seara pana dimineata. A doua zi am aliminat zeama pe care si-a lasat-o varza,
strangand in palme bine-bine.
Ardeii i-am spalat, apoi le-am eliminate cotorul cu seminte.
Am umplut fiecare ardei cu amestecul de varza, apoi i-am asezat in
borcane. Am pus cativa ardei iuti.
Am pregatit pikant fix-ul conform indicatiilor date de productator, si
am pus amestecul peste ardeii umpluti din borcane.
Am sigilat borcanele si am asteptat cuminte vre-o 4 saptamani, dupa
care am papat cu mare pofta.
6 comentarii:
De as fi pe aproape....
Ce culoare frumoasa au!
Buna draga. Sa stii ca ardeii umpluti cu varza sunt printre muraturile preferate de je :P
Minunat !!! foarte buni ...
@Ramona, :)) sa-ti trimit la pachet?
@Paula, multumesc! Pup
@Strumfita, ma bucur ca-ti sunt pe plac! Pupici
@Alex, multumesc! Pup
Imi place la nebunie muratura asta! Abia astept sa merg la mama sa imi aduc un borcan :))
Trimiteți un comentariu