Ingrediente:
ciuperci champignon
cateva bucati de Kaizer
cascaval ras
putin ulei
putin ulei
Ciupercile – de preferinta cu palarioara mai mare, le-am curatat de coaja si codita, apoi le-am spalat bine, in mai multe ape.
Am uns cu putin ulei un vas de yena, in care am asezat palarioarele pe care le-am presarat cu sare si piper. Deasupra am pus kaizer taiat cubulete si cascaval ras. Am dat la cuptor pana ce cascavalul s-a topit de tot.
O bunatate!!!
9 comentarii:
Sunt ale mele,asa mult imi plac ciupercile!Pupici!
Si mie imi plac ciupercile! Sper ca mai ai! Sunt delicioase pregatite asa!
Arata grozav, vreau si eu o portie :)
Pupici!
Foarte bine arata ciupercile!!!
Simo, sunt dementiale! ador ciupercile!
te-am pupacit!
Astea nu le-as putea refuza niciodata !!!! :) <3
Te pup, harnicutooo !!!!
@Mihaela, o portie mare, este a ta!! Pup
@Truedelights, mai fac o tura, sa ajunga!! Pupici
@Alina, am si ptr tine o portie! Pup
@Haplea, multumesc!
@Laurici, te astept la masa!! In sfarsit iti place si tie ceva :)) Pupici
@Adina, stiu!!! Dar din pacate nu-s culese din padure... :) Pup cu drag
Imi plac la nebunnie ciupercile pe gratar! Cu toate ingredientele pe care le-ai pus tu... omor nu alata :)
@Oltean, ciupercutele sunt bune oricum si oricand!!
Trimiteți un comentariu