Ingrediente:
- 500 g carne vită
- 100 g unt
- 1 ceapă
- 200 g ciuperci
- 1 linguriţa muştar
- 2 linguriţe pastă roşii
- 300 g smântână grasă
- 1 castravete murat
- sare, piper
- 3 caţei de usturoi
- 1 ceapă
- 200 g ciuperci
- 1 linguriţa muştar
- 2 linguriţe pastă roşii
- 300 g smântână grasă
- 1 castravete murat
- sare, piper
- 3 caţei de usturoi
Am pus untul să se topească, fără a-l lăsa să se ardă.
Când carnea şi-a schimbat culoarea, am adăugat ceapa tăiată julien şi un pic de sare. Am amestecat bine şi am lăsat câteva minute să se căleasca ceapa.
La primul clocot am adăugat pasta de roşii
5 comentarii:
O mancare foarte buna,avand in vedere ingredientele!Pupici!
Teo, combinatia aromelor este delicioasa! Ti`o recomand. Pupici
Foarte buna aceasta reteta. Am incercat-o si eu, tot de pe blogul Laurei.
Wow super! Mie imi place foarte mult carnea de vita! Pup
Daca, ai dreptate! Este foarte buna!
Oana, ti-o recomand! Este chiar delicioasa si .. desi are multe ingrediente si pare o reteta stufoasa, este foarte usor de preparat. Pupici
Trimiteți un comentariu