Ingrediente:
200 ml ulei de masline
4 bucati ardei iute
Uleiul l-am incalzit putin, adaugand 2 ardei iuti tocati bucati. Am
lasat amestecul sa se raceasca, apoi am strecurat amestecul.
Am turnat uleiul
intr-o sticla, punand si 2 ardei iuti. Am inchis bine sticluta si am pus-o in
camara la intuneric pentru 2 saptamani.
Apoi am folosit uleiul aromatizat in
salate si.. voi mai vedea eu la ce :)
Si in celelalte variante: cu cimbru, cu busuioc si usturoi si cu ardei iute!
Daca mai aveti si alte idei, astept sa mi le impartasiti!
8 comentarii:
Ce bine aratã!!! eu imi pregãtesc tot timpul le folosesc la condimentat salate:)
Imi place.Merge de minune la salate...
Iau cate putin din fiecare,asa de pofta!
Pupicei!
@Ramona, pana acum n-am facut, dar tare mult imi plac si mie!
@Rocsy, si la salate si la sandwish-uri ;)
@Mihaela, ia cat vrei, nu-i bai, facem altul :)
Bravo Simona!O idee de nota 10! hugs!
Eu ard putin ardeii pe plita/sau tigaie fara adaos de grasime. Uleiul e mai aromat. Asta bineînteles daca-ti place nota de ardei copt :)
@Buburuza, multumesc! Inca mai caut diverse combinatii.. asa ca, astept idei. Pup
@Maya, sar`mana de idee! O voi incerca cat de curand! Pup
Buna idee!
Trimiteți un comentariu