Bunatatea asta de fazan a fost gatita pentru o zi mai speciala, unde cantitatile au fost mai mari. De aceea nu le voi specifica, fiecare va pune dupa gust!
Cu aceasta reteta voi participa la Provocarea "Dulce Romanie"!
pulpa si piept de fazan
Cu aceasta reteta voi participa la Provocarea "Dulce Romanie"!
pulpa si piept de fazan
ceapa
ardei gras verde
ardei capia
rosii
sare
piper
paste cus-cus
Ceapa am taiat-o julien, ardeii – bastonase, si le-am pus la calit in putin ulei. Cand legumele s-au inmuiat am adaugat bucatile de carne, si am acoperit cu apa.
Am lasat sa fiarba cca 1 ora, apoi am adaugat rosiile tocate si am mai lasat cca 30 minute, la foc mic.
10 comentarii:
Acun ceva timp am primit si eu un fazan. A fost un deliciu, asa ca mi-ai facut pofta! Pup!
Este bun cu siguranta!
Si mie mi-ai facut pofta !!! ;)
Carnea de fazan este foarte buna.Mi-ai facut pofta cu mancarea ta.
Pupici multi!
@Sara&Miki, ptr mine supa de fazan este nr. 1!!! Dar nici aceasta fripturica nu-i de lasat! :) De nu stateati asa departe, va dadeam un pont unde puteti gasi fazani :) Pup
@Cristina, asa este! Pup
@Adina, la vanatoare cu tine! :)) Pupici
@Mihaela, asa cum am spus mai sus, supa este ptr noi cea mai ce! :) Pupici
Eu fazan nu cred sa fi macat, asa ca iau de la tine!! pup
@Paula, serveste cu placere ca avem destul! :) Pup
Suna tare apetisant reteta ta!!!Love It!!!! hugs
O delicatesa super delicioasa!!!Yummy!Pup!
@Buburuza, ma bucur ca-ti place!! Pup
@Licuta, asa este! Pup
Trimiteți un comentariu