Ingrediente:
400 g cascavea de vaca afumata
200 g telemea proaspata vaca
½ ardei iute verde
1 crenguta rozmarin
ienibahar boabe
ienibahar pulbere
coriandru boabe
piper negru
piper rosu
marar uscat
busuioc uscat
tarhon uscat
5 catei usturoi
ulei de masline
Branzeturile le-am taiat cubulete de cca 1,5 -2 cm si le-am asezat
intr-un borcat curat.
Ustroiul si ardeiul le-am taiat rondele, condimentele
le-am amestecat si le-am pus printre bucatile de branza. Am adaugat uleiul de
masline, am capsat borcanul si l-am lasat 7 zile intr-un loc racoros, in cazul
meu pe geamul din bucatarie.
Dupa cele 7 zile le-am consumat cu mare pofta, ca
tare bune sunt!!
Va poftesc la o branzica delicioasa!!!
10 comentarii:
Eu vin la masa!
N-am facut niciodata dar tare curioasa sunt ce buna o fi cu atatea arome!
Eu am facut si spun cu mana pe inima ca e grozava. :) Eu am pus si o tara de piper cayenne ca ne place picantel.
simona, arata bine tare de tot!!!
Mmmm...tare bine atata!
buna idee, iubesc tare mult branzeturile!
Si eu tot am zis ca fac , dar uite ca nu am mai aoucat !! :(
am tot zis ca fac si eu dar nu am reusit sa ma tin de cuvant.
Va multumesc ptr aprecieri!!
Pupici dulci
Tot zic ca fac si eu si uite ca nu mai apuc :( ....
Trimiteți un comentariu