Dar, a și venit un nou membru în familie.. Maimutica noastră scumpa.. Ma uit acum în stânga și dreapta mea.. și văd doi botosi care dorm.. Maimutica probabil viseaza, zâmbește în somn... si zâmbetul ei îmi umple viața, și sufletul și tot!!
Dar sa revenim la ale noastre.. și ca invit la o ciorba delicioasa de miel!!
Un Paște liniștit dragilor!!
cca 500 g coaste de la un miel mic
2 cepe medii
1 morcov
1 pastarnac
½ telina
½ ardei capia (congelat)
½ ardei gras (congelat)
1 conserva rosii in bulion
bulion de zarzare
sare
4 oua fazanita
½ legatura leustean
½ legatura patrunjel
Intr-o oala am pus 3 litri apa, coastele de miel spalate in mai multe
ape, si o lingurita de sare. Am lasat sa fiarba, spumand mereu.
Intre timp am
pregatit legumele, pe care le-am tocat marunt.
Cand carnea nu si-a mai lasat spuma, am adaugat legumele si am lasat sa
fiarba cca 20 minute, apoi am pus rosiile si am mai lasat vre-o 15 minute.
Pentru a acri putin ciorba am pus cateva linguri de bulion de zarzare (corcoduse) si am
mai lasat sa fiarba cateva minute, timp in care am batut cele 4 oua pe care
le-am adaugat la ciorba. Dupa primele clocote am oprit focul si am adaugat
verdeata tocata marunt.
Pofta buna sa aveti!!
2 comentarii:
Bun rau
Cred ca fost tare buna!
Trimiteți un comentariu