Ingrediente:
1 bucata muschi de porc cca 600g
2 catei usturoi
½ lingurita boia dulce
½ lingurita ardei iute macinat
½ lingurita cimbru
½ lingurita busuioc
¼ lingurita nucsoara macinata
1 lingurita sare
1 lingurita zahar
150 ml vin alb
500 ml apa
Muschiul l-am curatat, l-am spalat si sters cu servete de hartie.
Usturoiul l-am pisat, iar impreuna cu celelalte condimente am frecat muschiul
pe toate partile, apoi l-am pus intr-un vas in care am adaugat vinul si apa si
am dat cu totul la frigider pentru 48 de ore.
Dupa aceasta perioada, am scos bucata de muschi, pe care am pus-o intr-o tava tapetata cu hartie. Am adaugat cca o cana din zeama in care a stat, si am dat la cuptor, la 1600C pentru cca 2 ore. In aceasta perioada am mai copletat cu apa calduta de cateva ori.
Dupa aceasta perioada, am scos bucata de muschi, pe care am pus-o intr-o tava tapetata cu hartie. Am adaugat cca o cana din zeama in care a stat, si am dat la cuptor, la 1600C pentru cca 2 ore. In aceasta perioada am mai copletat cu apa calduta de cateva ori.
Pofta buna!
3 comentarii:
Ioi, Simo, ce bun! Ai poftit? ;;)
Pup cu drag!
cat de bine arataaaa...
ce pot sa pun in loc de vin?
Trimiteți un comentariu