Ingrediente:
2 conserve ton in suc propriu
1 ceapa mica
80 g unt
zeama de la jumatate de lamaie
marar verde
sare
piper
Tonul l-am pus la scurs intr-o strecuratoare, ceapa am tocat-o marunt, la fel si mararul. Untul l-am lasat putin la temperatura camerei, apoi l-am amestecat cu tonul, ceapa, mararul si treptat zeama de lamaie. Am potrivit de sare si piper, si gata salata!
Este o pasta foarte buna, care cu siguranta nu imi va lipsi din lista de aperitive la mesele festive!
Daca se pastreaza in frigider, inainte de folosire este bine sa fie lasat cateva minute la temperatura camerei pentru a putea fi mai usor de tartinat.
Pofta buna va doresc!
4 comentarii:
preferata meaaaaa :)
Si a mea!
Este atat de buna ca eu as manca zilnic, nu doar la mese festive :)
am vazut reteta pe la fete blogerite si imi tot face cu ochiul, trebuie incercata neaparat!! Arata super delicios!!
Trimiteți un comentariu