Ingrediente:
4 bucati pastrav
unt
sare
piper
cartofi
patrunjel
Pastravul l-am curatat si spalat bine, apoi l-am sters cu servete de
bucatarie. I-am dat sare si l-am lasat cca 1 ora sa-si i-a sare. L-am spalat si sters din nou. Am sarat si piperat interiorul fiecarei bucati de peste, apoi am pus bucati de unt in interiorul si exteriorul lui.
Am pus in folie fiecare bucata de peste, si le-am pus pe gratarul de la aragaz. Sub gratar am pus o tava. Am lasat pestele la cuptor cca 20-30 minute.
Intre timp am pregatit cartofii natur si sosul de usturoi (usturoi pisat, frecat cu sare, putin ulei, iar la ursa am pus smantana).
Pofta buna va doresc!!
8 comentarii:
Pot sa iau o bucatica?Este bestial ma faci sa merg sa cumpar pastrav pe vremea asta.Pupici!
Perfect, azi se mananca peste!
Ce bunatate! Ma prezint la tine la pranz.
Sunt pe drum...vin dupa mirosul de usturoi !!!ce minunatie ai tu acolo !!!
O cina sanatoasa si rapida!!! Pup
Perfect pt zilele cu dezlegare la peste!
@Milica, nu-ti pot oferi decat o portie virtuala! Pupici
@Cristina, ma bucur ca s-a nimerit.. Pupici
@Alina, te astept cu drag! Pup
@Alex, te astept cu drag si pe tine!! Pupici
@Buburuza, exact!! Pup cu drag
@Haplea, asa este! Mai ales ca-s foarte rapid.
uffffffffffffff............cred ca am ajuns cam tarziu ca sa mai gasesc si eu o portie!
Pup!
Trimiteți un comentariu