Ingrediente:
1 varza murata
cca 500 g carne porc afumata
suc de rosii
ulei
1 cescuta de apa
Varza am spalat-o in mai multe ape, si am mai lasat-o putin si la desarat.
Carnea am spalat-o bine, si am taiat-o bucati porivite.
Carnea am calit-o pe toate partile in ulei incins.
Am adaugat varza tocata nu foarte marunt.. am mai completat cu ulei... si o cescuta de apa.
Si am lasat sa fiarba cca jumatate de ora... am adaugat putin suc de rosii si am mai lasat cca 5 min.
Am servit fierbinte cu mamaliguta si ardei iute!
17 comentarii:
Asta nu am mai mancat demult! Mi-ai facut o pofta!!!!
Pupici
Ma ia cu lesin cand vad.Eu nu pot gati asa ceva sub nici o forma,Diana nu are voie varza absolut deloc si culmea este ca-i place foarte mult varza indifernt daca-i gatita sau cruda.Tocmai ei care este o fitoasa la mancare.Asa ca servesc de la tine.Te pup!
Trebuie sa recunosc ca imi place tare mult varza!
Tare, tare buna!!!Cu mamaliguta calda e si mai buna!Pup!
Ai de mine ce-as mai manca....numai sa nu mi se faca rau! :) Pup
Ce apetisant arata.....Si ce ne place si noua:)Eu sunt singura care mananc cu mamaliga, dar mi-ai facut o pofta.....si chiar am sa o fac.Pupici:x
Minunata! Dar ce fac cu cura mea de detoxifiere? In 2 zile am dat jos 1.8 KG!
Pai.. la treaba! Se preparata atat de usor.. ca nici nu apuci sa poftesti! Pupici
Da... stiu ca cea mica nnu poate papa varza.. Mititica ce-o pofti.. Te pup
Si noua la fel!
Cea mai buna varza este cea cu mamaliga calda si ardei iute! :)
Mancam cu moderatie sa nu ni se aplece, ca doar na.. trebuie sa terminam cratita! :)
Abia astept sa pap o portie si de la tine! :)) Te pup
Of ce ma oftici... :) Eu sunt mai puturoasa... abia astazi am reusit sa ajung la sala.. si mi-am propus ca de luni sa incep sa umplu si la mancare.. in sensul sa mai scot cate ceva (mai mult).
Cat despre varza.. eu ti-o recomand fiarta si fara carne si.. ai rezolvat ambele probleme! Pupici
Foarte buna varza murata cu afumatura...mi s-a facut si mie pofta :). te pup
Cui nu-i place varzica cu carnita de purcelus?? :) Te pup si-ti multumesc de vizita!
Eu dupa ce scot carnea de la prajit,tau marunt o ceapa potrivita.Dupa asta pun50 ml vin peste ceapa si mai las 10 min sa se inmoaie ceapa.In rest la fel ca tine.POFTA BUNA!
Trimiteți un comentariu