Ingrediente:
250 g surimi
1 ceapă mică roşie
1/2 ardei gras roşu
200 ml vin alb
100 ml apă
5 caţei usturoi
delikat
piper
1/2 punga tagliatelle
Ceapa tocata marunt am pus-o la calit in putin ulei. Cand s-a inmuiat am adaugat ardeiul rosu tocat, iar dupa 1 minut am pus si bucatile de surimi taiate in bucati de cca 1,5-2 cm. Am adaugat vinul.
Cand vinul a inceput sa clocoteasca, am pus usturoiul pisat si 100 ml apa. Am condimentat cu piper si delikat, si am lasat sa scada zeama.
Intre timp am pregatit pastele, fierbandu-le in apa cu sare si ulei, conform instructiunilor indicate de producator pe ambalaj.
La final am amestecat surimi cu pastele si le-am servit fierbinti.Noua ne-a placut tare mult aceasta combinatie, sper ca si voua!
Pofta buna!
10 comentarii:
Am mai mancat surimi de o gramada de ori, dar nu congelati :) De obicei faceam salata cu ei.
Si noua ne plac mult fructele de mare :X:X:X
Foarte faina combinatia! Felicitari!
Te pupacesc!
Arata bine pasta.Noua ne place surimi(imitatie de crab) in wonton chinezesti cu cream cheese si ceapa verde..foarte gustoase.Un weekend fain! xoxo
Yummy, tare bune!!!O combinatie pe gustul meu!Pup!
Oana, din pacate in Ro nu am gasit surimi decat sub forma congelata... Pupici
Paradis, voi cauta la tine pe blog reteta propusa! Multumesc, pupici
Licuta, te pup
Delicioasa reteta!Si foarte santoasa!
nu ma omor dupa fructe de mare, dar tagliatelele imi fac cu ochiul!
Mercic
Si mie-mi plac pastele sub orice forma!
Eu iubesc fructele de mare..si obisnuiam sa prepar surimi cu orez picant..niciodata nu m-am gandit la combinatia asta. Foarte interesant! :D
As dori si eu reteta cu orez picant, daca se poate. Multumesc de vizita! Pup
Trimiteți un comentariu