Imi plac foarte tare ouale. In orice combinatie. Din pacate iubitul meu nu-i mare fan, si de aceea atunci cand i-au micul dejun sau pranzul singura, imi fac de cap. Azi va propun jumari cu marar si ceapa rosie.
Acest preparat imi aminteste de bunicul meu matern, Dumnezeu sa-l odihneasca; atunci cand mergeam in vizita intotdeauna ne facea aceste jumari (si in alte combinatii, cu care voi reveni), pe care le serveam alaturi de o mamaliga sanatoasa, pe care o aseza pe un fund de lemn si o taia cu ata.
Lasam nostaliga si.. ne apucam de treaba:
Ingrediente:
2 ouă
1 ceapă mică roşie
jumătate legătură mărar
sare
piper
ulei
Am tocat mărunt cepa şi am pus-o la călit în puţin ulei.
Am servit alături de mămăliguţă fierbinte.
Să aveţi poftă!
10 comentarii:
Piei ispita!La ora asta sper sa rezist sa nu fac asa ceva!
:)))))) Pupici, Teo
Pur si simplu delicios.
Haplea, ai perfecta dreptate!
vai ce bune sunt !!!
Chiar ca aceasta reteta mi-a adus aminte de copilarie! Super!
Daca ai sti cat de mult imi place...
Adina, stiuuu. As manca zilnic! Pup
Oana, vor mai urma cateva reteta de genu asta... cred ca perioada sarbatorilor imi produce o oarece melancolie :) Pupici
Cristina, stiu.. si mie.. Pupici
Eiiii iata diferenta de varta...la tine o facea bunicul tau iar la mine tatal meu...:)))abia iesea mararul in gradina si el incepea cu "scrobul" caci asa il numea...Oricum sant minunate jumarile astea,cu sau fara amintiri.Te pup si o seara placuta!!!
Petro, mercic! Pupici dulci, o seara frumoasa!
Trimiteți un comentariu