RSS

vineri, 14 noiembrie 2014

Pastrav pe pat de legume picante

Pestele este preferatul meu, desi n-am prea multe retete postate.. Azi am incercat reteta Cristinei, si a iesit o bunatate!!!


Ingrediente:
5 bucati pastrav eviscerati, fara cap
faina
ulei
1 fir ceapa verde
rosii cherry congelate
mazare congelata
brocolli congelat
1 cutie mica ciuperci
fulgi de ardei iute
sare
piper


Pastravii i-am spalat si uscat, apoi i-am dat prin faina si i-am prajit in ulei, cate 5 minute pe fiecare parte. I-am scos, si i-am tinut intr-un vas la cald.
In acelasi ulei am calit cateva minute ceapa verde taiata rondele, am adaugat rosiile, mazarea si brocolli si le-am lasat cateva minute sa se caleasca. Am pus si ciupercile scurse si spalate, am presarat fulgii de ardei iute, sare si putin piper. 
Cand legumele s-au sotat, le-am pus intr-o tava, iar deasupra am pus patravii. Am lasat la cuptor cca 30 minute, intorcand pastravii si mestecand usor in legume. In ultimile cateva minute am pornit grilul de la cuptor si am rumenit frumos pastravii.
Combinatia de legume picante cu pestele copt a fost nemaipomenita!!

6 comentarii:

Biochimist la cratita spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Biochimist la cratita spunea...

Sper ca ai o portie in plus, ca mi-ai facut o poftaaa!:)

Stefy spunea...

arata foarte bine!

Haplea spunea...

Delicios acest pastrav!!

Danutza spunea...

Wow, cat de bine arata, mega delicios! Imi lasa gura apa :))

Pup :*

Cristina spunea...

Doamne Simona, ce bine arata! Mi-ai facut o pofta de zile mari!!!