![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj2DL0gOWFqO0_W6sraO60QK635nkujqXHwtfHqe6rhUdW27H_owG1ERB5urQlDNBsZD35qnzJX_iMZGyNT3BJDvxBRqckPSfHwMvN85CJNei5jcpyifaRddrTyuESlq3e35C-Ade_ZlJg/s320/2011-07-01+19.26.05.jpg)
Stiu ca nu este asa greu de gatit peste prajit, dar am apucat sa fac poze si... aratau asa de bine.. :)
Ingrediente:
3 bucati salau de cca 500 g / buc
malai
sare
ptr mujdei: usturoi, ulei, sare, apa
ptr mamaliga: apa, sare, ulei, malai
Salau l`am curatat (cea mai grea parte.. care s`a lasat cu "sechele", salaul avand niste innotatoare foarte ascutite), l`am spalat in mai multe ape, l`am transat si i`am dat putina sare gronjoasa.
Dupa cca jumatate de ora am dat bucatile de peste prin malai, apoi le`am pus la prajit pe ambele parti.
Aici trebuie sa recunosc ca am ajut ajutoare... iubitul meu a supravegheat cu mare interes pestele :)
Cand pestele este gata prajit, se scot bucatile pe o bucata de servetel, pentru a elimina surplusul de ulei.
Cat pestele a stat la prajit, am facut mamaliga si mujdeiul.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu