![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhbHiGbnAeTE2aIVn2wp1P2Vx8K69gM-AtnCGzr74G5-JltjdFRcjzlNckRaXGTwXgFhaUgfiwRMbiilrcn0xWSlgSD0y2aKZheoRuxpjWE3bLiCKAMA62JcGVbTVEQIDrZrylwsB4vcQQ/s320/2011-07-22+17.36.28.jpg)
Ingrediente:
ptr marinat:
busuioc
rosmarin
patrunjel uscat
boabe de mustar
sare
piper
ulei de masline
1 ceapa
zeama de la o lamaie
ptr frigarui:
1 piept de pui
3 cepe rosii mai micute
3 rosii lunguiete
1 ardei gras verde
betisoare (din pacate, desi am sigur prin casa betisoare mai lungi, nu le`am gasit decat pe cele scurte :)) bune si astea)
Am pregatit legumele ptr frigarui, pe care le`am taiat, si m`am apucat de tras in teapa legumele si carnea alternand dupa cum mi`au venit la mana.
Asta`i rezultatul final. Noi i`am servit cu cartofi noi (de la bunica din gradina!) prajiti si cu salata de rosii.
3 comentarii:
ma bucur ca le-a venit randul si lor ;) .... arata super , iar acum mi-e mie pofta again :):)
Din pacate n`a mai ramas nimic... ca`ti puneam un pachetel :) Doar virtual te mai pot ajuta :) Pupici
cred si eu ca nu a mai ramas nimik :):) ... bn si virtual !!!!
Trimiteți un comentariu