
Cu aceasta reteta voi participa la Provocarea "Dulce Romanie"!
pulpa si piept de fazan
ceapa
ardei gras verde
ardei capia
rosii
sare
piper
paste cus-cus
Ceapa am taiat-o julien, ardeii – bastonase, si le-am pus la calit in putin ulei. Cand legumele s-au inmuiat am adaugat bucatile de carne, si am acoperit cu apa.
Am lasat sa fiarba cca 1 ora, apoi am adaugat rosiile tocate si am mai lasat cca 30 minute, la foc mic.
10 comentarii:
Acun ceva timp am primit si eu un fazan. A fost un deliciu, asa ca mi-ai facut pofta! Pup!
Este bun cu siguranta!
Si mie mi-ai facut pofta !!! ;)
Carnea de fazan este foarte buna.Mi-ai facut pofta cu mancarea ta.
Pupici multi!
@Sara&Miki, ptr mine supa de fazan este nr. 1!!! Dar nici aceasta fripturica nu-i de lasat! :) De nu stateati asa departe, va dadeam un pont unde puteti gasi fazani :) Pup
@Cristina, asa este! Pup
@Adina, la vanatoare cu tine! :)) Pupici
@Mihaela, asa cum am spus mai sus, supa este ptr noi cea mai ce! :) Pupici
Eu fazan nu cred sa fi macat, asa ca iau de la tine!! pup
@Paula, serveste cu placere ca avem destul! :) Pup
Suna tare apetisant reteta ta!!!Love It!!!! hugs
O delicatesa super delicioasa!!!Yummy!Pup!
@Buburuza, ma bucur ca-ti place!! Pup
@Licuta, asa este! Pup
Trimiteți un comentariu