RSS

joi, 8 septembrie 2011

Nepotica mea - fenomen international!

Sunt dupa un mini-concediu de 5 zile si, desi am cateva preparate stocate, nu`mi e aminte sa postez... Poate dupa weekend asta de vine...
Probabil ca inca sunt prinsa de nostalgia momentului... de plecarea sorei mele...
Nu mai stiu daca v`am spus sau nu, dar la jumatatea lunii august a venit sora mea impreuna cu familia ei, in vacanta, din Italia. Ptr noi toti, este o mare bucurie venirea lor... mai ales ca acest fenomen se intampla cam la 2 ani... Intr`un an ei acasa... intr`un an noi la ei...
Ptr ei, dar si ptr noi, toata perioada cat sunt acasa este un maraton... Sa vizitezi si pe matusa cutare... si pe vecina cutare... :)) Cei care locuiesc in strainatate stiu ce vb.
Reintalnirea cu sora mea este o mare bucurie, si niciodata nu este suficient timp sa vb tot... sa ne povestim (desi vb zilnic pe net)... si ne dam seama ca ne`am maturizat fara a fi una langa alta! Ce repede au trecut 10 ani...!
Dar hai sa revenim... ca iar ma apuca. Motivul postarii nu a fost sa ma vait ca imi e dor de sor`mea care a plecat duminica... ci sa ma dau mare cu nepotica mea!
O cheama Andra... Andra Beatrice si acum are 3 ani si 1 luna (17.08.2008). Este o maimutica (si raspunde la acest apelativ! :))), extrem de ambitioasa si cu o mareee personalitate (doar e leoaica), cu gura mare (aici si barbatu si cumnatu au spus in cor: caracteristica de familie!!! :)) ), vorbitoare de italiana (prima limba) si partial romana.. ceea ce o face extrem de haioasa... Despre Andra as putea vb mult timp... despre cum ne certam noi (ea in italiana, eu in romana) - zia cattivo e brutto!! (matusa rea si urata).. si recunosc ca ma domina :))) ... despre cum vine ea si ne pupa si ne iubeste doar atunci cand vrea ceva.. :))
Am selectat cateva poze din miile de poze pe care le am cu ea.

Petrecere 3 ani... era foarte cuminte (in primele 2 ore)... ptr ca erau cam multe persoane:
 O maimuta fotomodel :)))
 Marea absolventa a familiei! Terminarea primului ciclu de scoala :))
O jmekera!
 O miresica mai mica :)
 Animalul ei preferat... toata casa e plina de caini... de plush! Momentan!
 O maimutica la plaja!:)
Sper ca va placut maimutica noastra... noi o iubim foarte tare, asa rea cum e ea :)))
Va pup

7 comentarii:

TeoBucatar spunea...

Maimutele astea sunt mancatoare de mamici si matusici le cunosc eu bine!De abia am iesit de sub influienta lor.Sa va traiasca si sa aveti rabdare ,ca de rezistat seductiei ..in nici un caz:)

Cristina spunea...

Sa va traiasca si sa fie sanatoasa! Imi place noua fata a blogului...

Anonim spunea...

o maimutica ffff frumusica ,are niste ochi superbi !!!!!! Sa creasca mare si sanatoasa alaturi de voi !!!

PS: Imi place noua "zugraveala" ;) ... pussyyy!!!

Unknown spunea...

Buna Simona, numele meu este Cristina Fulea si te contactez din partea DivaHair.ro.

Am observat ca in posturile tale ai mai scris despre diete.

Doresc sa te invit sa contribui la un articol care va fi postat pe site-ul Diva Hair si sa recomanzi dieta care a functionat in cazul tau.

Pentru mai multe informatii astept sa imi scrii la adresa: cristina.fulea@divainteractive.ro.

Simona spunea...

Teo, ai dreptate, maimuta noastra ne mananca de vii pe toti! :)) Ma gandesc cu groaza cand voi avea eu un bebe... :)) Pupici

Simona spunea...

Cristina-Diva noastra, mercic ptr ambele urari. Pup yu`

Simona spunea...

Pisicutz, mercic, si tie la fel! Ochii sunt de la taicasu... pe la noi nu`s decat verzi (eu) si caprui (restul) :)) Pupici