N`am mai facut de mult un ghiveci de legume... si cum aveam prin casa cam tot ce`mi trebuia.. m`am apucat de treaba. Dar.. tot nu m`am indurat sa nu pun un pic de carnita... ca doar na.. sunt carnivora! :)))Ingrediente:
10 aripi de pui
1 vanata mica
150 g mazare congelata
150 fasole verde
150 g conopida
3 cartofi
1 ceapa medie
1/2 ardei capia
1 morcov mic
marar verde
2 linguri rase pasta tomate
1 lingura delikat
sare
Aripioarele le`am fiert putin separat, spumand mereu.
Cand legumele s`au calit, am adaugat aripioarele si am lasat putin sa se inabuse.
La primul clocot am adaugat fasolea verde rupta in bucati potrivite si am lasat pana s`a inmuiat putin. Am adaugat cartofii taiati felii groase si am lasat sa fiarba innabusit. Dupa 5 min am pus si conopida taiata buchetele si am mai lasat 5 min. Am adaugat si vanata taiata cubulete si mazarea congelata. Am completat cu zeama de la aripioare cat sa acopere toate legumele (intre timp am schimbat si cratita... mi`am dat seama ca nu`mi incap toate legumele:))











4 comentarii:
Yammy! Simplu si bun!
Imi place ghiveciul tau.Pup!
ce super arata , imi place combinatia!!!
Cristina, ai dreptate! A fost simplu de facut si tare bun! Pup
DiaMar, mercic. Te pup
Adina, mercic. Pupici
Trimiteți un comentariu