Ingrediente:
450 g ficat de pui
1 ceapa medie
100 ml vin alb
½ lingurita boia dulce
¼ lingurita nucsoara macinata
½ lingurita usturoi praf
150 g unt
sare
piper
Ficateii curatati si spalati in mai multe ape, i-am pus la calit in
jumatate din cantitatea de unt, amestecand mereu timp de vre-o 5 minute. Cand
s-au albit am adaugat ceapa tocata marunt, lasand pe foc pana si aceasta s-a
inmuiat. Am adaugat vinul si restul condimentelor si am lasat pana ce sosul a
scazut aproape de tot.
Cu un blender vertical am pasat ficateii, obtinand un
amestec fin, pe care l-am pus intr-un vas ceramic cu capac. Restul de unt l-am
topit si l-am lasat putin sa se racoreasca si l-am turnat peste pasta de ficat.
Am dat la rece si am servit apoi pe paine proaspata!
Sa aveti pofta!
6 comentarii:
Astazi am facut Dianei.Am sa incerc si reteta de la tine,imi place.
Fain arata pateul tau iubita.Pupici pentru fetele mele
hey, amazing website. thanks for sharing
Do visit our blog too
Work From Home Jobs For Women
Your post is very nice thankyou so much for sharing such a great information with us. You can also visit our blog Jobs for Pregnant Women
Thanks for this post. It is very informative. visit our blog Jobs for Pregnant Women
Hi! This is my first comment here so I just wanted to give a quick shout out and say I genuinely enjoy reading your blog posts. Can you recommend any other Beauty Write For Us blogs that go over the same topics? Thanks a ton!
Trimiteți un comentariu