Ingrediente:
cca 1 kg bucati de crap
1 ceapa alba
1 ceapa rosie
1 morcov mare
1 pastarnac
¼ bucata telina
½ dovlecel
cca 1 ardei gras (congelat)
200 ml rosii bucati in sos
500 ml bors
patrunjel
leustean
In cca 3 litri de apa am pus la fiert bucatile de peste impreuna cu 1
lingurita de sare, spumand de cate ori este cazul. Cand nu si-a mai lasat
spuma, am scos bucatile de peste din oala
si am pus ceapa, ardeiul, pastarnacul si morcovul, toate tocate marunt.
Am lasat sa fiarba legumele cca 20 minute, apoi am adaugat dovlecelul taiat cubulete si rosiile, si am mai lasat la fiert cca 10-15 minute. Intre timp am dat intr-un clocot borsul, pe care l-am pus in oala cu ciorba. Am potrivit de sare, am adaugat bucatile de peste, apoi am oprit focul si am adaugat patrunjelul si leusteanul tocate marunt.
si am pus ceapa, ardeiul, pastarnacul si morcovul, toate tocate marunt.
Am lasat sa fiarba legumele cca 20 minute, apoi am adaugat dovlecelul taiat cubulete si rosiile, si am mai lasat la fiert cca 10-15 minute. Intre timp am dat intr-un clocot borsul, pe care l-am pus in oala cu ciorba. Am potrivit de sare, am adaugat bucatile de peste, apoi am oprit focul si am adaugat patrunjelul si leusteanul tocate marunt.
Pofta buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu