Ingrediente:
8 linguri biscuiti pisati
5 linguri nuca macinata
3 lingurite cacao
1 lingura murata (sau visinata, afinata)
3 linguri zahar pudra
2 linguri nuca de cocos
cca 100 g unt
miez de nuca
fulgi de cocos ptr ornate
Am amestecat biscutii cu nuca, cacaoa, zaharul pudra. Am
adugat apoi untul si murata, iar la final nuca de cocos. Daca aluatul este prea
moala mai adaugati biscuiti sau nuca de cocos, daca-i prea tare mai subtiati-l
cu alcool sau unt. Asta-i in functie de tipul de biscuiti.
Cand aluatul a devenit la consistenta dorita, am luat cu mana
cat o nuca, am pus in mijloc miez de nuca, i-am dat forma rotunda, apoi am
tavalit biluta prin nuca de cocos.
Am procedat asemeni pana am terminat compozitia.
Din aceste cantitati mi-ai iesit 20 de bucati.
Simplu si delicious, nu?!
7 comentarii:
Minunate bombonici! Cred ca au disparut intr-o clipa de pe platou:)
Atat de bine arata,te imbie sa le mananci!Pup!
Bune,bune..........tare bune!
Foarte bune si usor de facut. La multi ani de ziua tuturor romanilor.Te pup cu drag.
Delicioase, fur si eu cateva :D
@Flori, tare bune au fost! Si cam putine :)) Pupici
@Mihaela, asa este! Pupici
@Maria, multumesc! Pup
@Ghiocela, asa este! Va pup
@Danutza, serveste cu drag! Pupici
Excelente bomboanele astea!
Trimiteți un comentariu