Ingrediente:
4 cartofi mari
1 morcov
1/2 ardei gras rosu
1 ceapa medie
400 g carne porc afumata
rosii in bulion
1/2 legatura patrunjel
3 fire marar
sare
delikat
ulei
Carnea
am taiat-o bucati si am calit-o in putin ulei. Am adaugat putina apa, iar dupa
5 minute am pus ceapa si ardeiul tocate marunt. Am potrivit de sare si am lasat
sa fiarba cateva minute, apoi am adaugat si morcovul taiat rondele. Am
completat cu apa fierbinte si am lasat sa fiarba cca 15 minute. Cand legumele
s-au inmuiat putin am pus cartofii taiati bucati mari. Am completat cu apa si
am lasat alte 15 minute, adaugand apoi rosiile in bulion.
Am lasat sa fiarba
cateva minute, apoi am pus delikatul si am adaugat verdeata tocata marunt. Am
stins focul si am lasat cratita acoperita cu un capac ptr a se amesteca
aromele.
14 comentarii:
Afumatura face minunini cu orice leguma:)Pupici!
Tare gustoasa! Dupa ce trec de etapa "salata" am aceasta mancarica pe lista "to do".
Asta-i buna pentru carnivorii mei.Te pup!
pffff, cand intru la tine pe blog, imi ploua-n gura de pofta, cand e vorba de afumatura, sunt prima :D
@Teo, ca bine zici... Pup
@Fancy, bune tare si salatele! Pupici
@Mihaela, tu mi-ai facut pofta acum ceva timp cu mancarica asta (sau ceva asemanator)! Pup
@Strumfita, asa-ti trebuie! Ca si tu-mi faci pofta de dulce! :)) Pupici
E grozava mancarica asta !!!!
Buna tare mancarica!!Yummy!Pupici!
Cu afumatura a iesit excelnta mancarica ta! Pup
Tot ce este afumat e pe placul meu.Azi mi-am terminat si eu ciorba cu cirnat afumat.Arata tare bine!
Bunaaaaa!!!!! Si mie-mi place mancarica e cartofi.
e combinatie reusita si multumesti pe multi cu ea!!bun,bun!!Pupici!!
@Adina, mercic! Pup
@Licuta, multumesc! Pupici
@Cristina, fara afumatura parca n-are farmec... Pupici
@Paradis, nu cred ca exista cineva caruia sa nu-i placa afumatura! Pupici
Yumy tare mancarica ta. te pup
@Timea, mercic mult! Pup
Trimiteți un comentariu