Ne place foarte tare varza, cu orice. Până acum am făcut cu carne afumată de la borcan, cu guşa de porc, cu kaiser, şi de săptămâna viitoare când începe postul Crăciunului, o voi face simplă.
În general la varză, şi nu numai, eu folosesc un tuci (sau cratiţă) de aluminiu... ptr că îmi place foarte tare cum iese mâncarea.
Ingrediente:
1/2 varză medie
1 ceapă mică
100 g kaiser şi bacon
suc de roşii
mărar proaspăt
ulei
sare
delikat
Am călit kaiserul şi baconul câteva minute.
Când a fost gata, l-am scos şi l-am pus deoparte.
Am călit ceapa tocata mărunt, iar când a fost aurie am adaugat varza tocată fin.
Am pus o ceşcuţă de apă şi una de ulei, şi am lăsat să fiarbă. Când a scăzut, am pus sucul de roşii.
Am adaugat kaiserul şi baconul prajite.
Am portivit de sare şi am pus un pic de delikat. Când varza a fost gata am adaugat mărar verde tocat marunt
Am servit cu ardei iute şi mămăligă caldă!
Pofta bună!
Frigarui din piept de pui, salata si salam
Acum 18 ore
5 comentarii:
Varza calita e una din mancarurile mele preferate!
de cand imi sta gandul la o vraza calita cu ciolan , iar acum cand vad la tine .... nu mai rezist !!!
As manca si cu ochii ,dar din motive de sanatate nu se poate.te pup!
Cristina, si a mea! Te pup
Adina, o idee foarte buna! Pupici
Mihaela, o farfurie de varza virtuala nu face rau! Pup
.....face pofta mai mare!!!
Trimiteți un comentariu