Spuneam ca nu am timp sa gatesc... Cred ca m`am exprimat gresit: gatesc zilnic, chestii simple... banale... in schimb nu am timp sa BUCATARESC, cum mi`ar place mie...Treaba cu bucatareala se intampla de obicei in weekend.. cu precadere sambata... asta daca nu cumva mai aveam vre`un program de vizite, nunti, botezuri, cununii, mini-concedii... etc.
Aseara iubitul meu a vazut frumoasa de conopida care avea destinatia muraturi, si l`a luat pofta de conopida pane... "ca n`am mai mancat de 2 ani!" .. Asta.. asa un fel de ..."bine-bine.. sunt 2 ani de cand nu mi`ai mai facut conopida pane!"
Si uite asa am rezolvat`o rapid si cu cina!
Ingrediente:
500 g conopida
3 oua
faina
apa minerala
sare
ulei
Am rupt conopida buchetele si am pus`o la oparit in apa cu sare.
Cat conopida s`a scurs, am batut 3 oua cu putina sare, am adaugat faina si apa minerala.
Buchetele de conopida le`am trecut prin faina, apoi prin compozitia de ou si le`am pus la prajit in baie de ulei.
Noi le`am servit simple, doar cu gogosari murati.
Frigarui din piept de pui, salata si salam
Acum 19 ore
7 comentarii:
Arata tareee bine,nici eu n-am mai facut de muult!Pupici!
Imi place! Uite n-am facut de mult asa ceva... Pup
E preferata noastra,e foarte buna !
Flory, Cristina, ma bucur ca v`am adus aminte de acest preparat! Va pup
Teo, asa este! Bun si rapid. Pupici
nici eu nu am apucat anul acesta sa fac, chiar daca ne place fff mult !!!!!
Pai mai ai timp, Pisicuto! Te pup
Trimiteți un comentariu