Nu stiu daca sa`i spun stufat sau friptura de miel. Nu prea este stufat... ptr ca nu are toate ingredientele... Nu prea este friptura ca... are prea multe verdeata. Of... ce greu :)) Cert e ca a iesit fooooarteee buna!! La prepararea lui am ajut ajutor de baza:scumpul meu partener! Un mare inventiv... si cam .. neconformist in bucatarie :))) El cu ideile... eu cu munca!
Va imaginati ce iese in bucataria noastra?!
Ingrediente:
2 pulpe dezosate de miel
Va imaginati ce iese in bucataria noastra?!
Ingrediente:
2 pulpe dezosate de miel
boia
boabe mustar
piper macinat
sare
stafide
2 pahare vin rosu
ulei masline
ardei iute macinat
usturoi granulat
sare
1 legatura ceapa verde
1 "ghivecel" chivas
1 "ghivecel" chivas
1 capatana usturoi
patrunjel
Se transeaza carnea in bucati potrivite. Se condimenteaza cu sare, piper, boia, boabe de mustar si stafide si se lasa de seara pana a doua zi la frigider. A doua zi se pune intr`un vas incapator, se adauga ulei de masline, ardei pisat, usturoi granulat, vin si apa, cat sa le acopere.
Se adauga usturoiul tocat si se da iar la cuptor jumatate de ora.
Se toaca ceapa verde, patrunjelul si chivas-ul.
Am servit cu mamaliga calda... o minunatie! Doar am avut un ajutor de nadejde! Sau... eu am fost doar ajutor?! :)) I don't know! Bat... I lov` you, honey!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu