Ingrediente:
400 g carne tocata amestec
1 ceapa mica
2 linguri orez
1 lingura boia dulce
sare
piper
patrunjel verde
marar verde
4 bucati ardei gras
1 rosie
2 foi dafin
½ conserva rosii cuburi SunFood
Ardeii i-am spalat si le-am inlaturat cotorul si semintele.
Carnea
tocata am amestecat-o cu ceapa tocata marunt, orezul, boia dulce, sare, piper
si verdeata tocata marunt.
Cu amestecul obtinut am umplut ardeii iar deasupra
am pus rondele de rosie.
Am pus ardeii intr-un vas de ceramica cu capac, peste
care am adaugat jumatate de conserva de rosii cuburi, 2 foi de dafin si 1
ceasca de apa.
Am dat la cuptor pentru cca 1 ora jumatate, pana carnea a fost
gatita.
Pofta buna
1 comentarii:
la mine este una din mancarurile pe care le fac des!
Trimiteți un comentariu