Ingrediente:
4
cartofi rosii
2 cepe
rosii micute
5
linguri smantana acra
1
lingura boia dulce
1/2
lingurita piper macinat
sare
100 g
cascaval ras
carnat semiafumat
subtire
Cartofii
i-am curatat si taiat rondele de cca 5 mm grosime. Intr-un vas am pus apa la
fiert impreuna cu ½ lingurita sare, iar cand a fost clocotita am adaugat
rondelele de cartofi si am lasat sa fiarba cca 10 minute. Am scos cartofii cu o
paleta, si i-am pus intr-un castron. Peste cartofi am adaugat piper, boia,
smantana si ceapa taiata julien, amestecand usor. Intr-un vas de ceramica uns
cu ulei, am asezat rondelele de cartofi si sosul format, deasupra am pus carnatii
si am dat tava la cuptor pentru jumatate de ora.
Dupa acest timp carnatii s-au
copt frumos, i-am scos intr-o farfurie, iar deauspra cartofilor am presarat
cascavalul ras. Am pus carnatii cu partea necoapta deasupra si am dat din nou
la cuptor pentru vre-o jumatate de ora.
O
bunatate de mancarica, care nu necesita nici timp foarte mult si nici costuri
ridicate.
4 comentarii:
Ce crezi ca gatesc in seara asta?
Delicios!
Teo, sper sa ti-a fost pe plac! Pup
O bunatate de mancarica !!! ;)
Bun tare!!!
Trimiteți un comentariu