Ingrediente:
2 vinete
3 oua
faina
sare
piper
Vinetele le-am spalat, apoi le-am taiat rondele. Le-am presart
cu sare si le-am lasat cateva minute sa-si lase apa.
Le-am sters cu un servet de hartie, apoi le-am dat prin faina, ou batut (in care am pus piper), iar faina, si le-am pus intr-o tigaie cu ulei incins.
Le-am lasat sa se prajeasc pe ambele parti, apoi le-am scos pe o farfurie in care am pus servete de hartie, pentru a absorbi uleiul in exces.
Pofta mare va doresc!!
Le-am sters cu un servet de hartie, apoi le-am dat prin faina, ou batut (in care am pus piper), iar faina, si le-am pus intr-o tigaie cu ulei incins.
Le-am lasat sa se prajeasc pe ambele parti, apoi le-am scos pe o farfurie in care am pus servete de hartie, pentru a absorbi uleiul in exces.
5 comentarii:
Mmm, preferatele mele, dar din pacate nici eu nu am facut pane:(Cred ca sunt tare bune!Pup!
vaaai, le adorrr, mai ales cu mujdei de usturoi ... mmmm bun bun
Te pup draga mea! Sarbatori fericite!
@Licuta, cu siguranta trebuie incercate!! Pupici
@Emily, exact asa le-am servit si noi! Pupici si Sarbatori minunate!!
Eu mai mereu fac vinete pane , le ador !!!! <3
@Adina, ptr mine este prima oara... si m-am indragostit de ele!! Pupici
Trimiteți un comentariu