O noua varianta de ulei aromatizat!
Ingrediente:
200 ml ulei
de masline
crengute de
cimbru
Intr-o sticla curata si sterilizata, am pus cateva crengute de cimbru.
Am adaugat ulei de masline, am sigilat sticla si am depozitati-o intr-un loc racoros si intunecat pentru 2 saptamani. Apoi am folosit-o la salate, bruschete si alte bunatati!
In toate cele trei variante:cu cimbru, cu busuioc si usturoi si cu chilli
6 comentarii:
Imi place foarte mult cimbrul!Pupici!
Cred ca e super, imi place mult cimbrul :)
Cred ca are un gust super, imi plac combinatiile tale! Te pup
Cred ca e tare gustos!
Pup!
E grozav !!! ;)
@Mihaela, si mie!! Si uleiului ii da o aroma super!! Pup
@Danutza, tare bun este! Pup
@Paula, ma bucur ca-ti plac.. eu as vrea sa mai incerc cateva, deci astept idei. Pupici
@Alina, asa este. Pup
@Adina, multumesc. Pupici
Trimiteți un comentariu