RSS

joi, 1 noiembrie 2012

Ulei de masline cu aroma de cimbru


O noua varianta de ulei aromatizat!



Ingrediente:
200 ml ulei de masline
crengute de cimbru


Intr-o sticla curata si sterilizata, am pus cateva crengute de cimbru. 
Am adaugat ulei de masline, am sigilat sticla si am depozitati-o intr-un loc racoros si intunecat pentru 2 saptamani. Apoi am folosit-o la salate, bruschete si alte bunatati!
In toate cele trei variante:cu cimbru, cu busuioc si usturoi si cu chilli

6 comentarii:

DiaMar bucataria galbena spunea...

Imi place foarte mult cimbrul!Pupici!

Danutza spunea...

Cred ca e super, imi place mult cimbrul :)

Unknown spunea...

Cred ca are un gust super, imi plac combinatiile tale! Te pup

Biochimist la cratita spunea...

Cred ca e tare gustos!
Pup!

catkitchen spunea...

E grozav !!! ;)

Simona spunea...

@Mihaela, si mie!! Si uleiului ii da o aroma super!! Pup
@Danutza, tare bun este! Pup
@Paula, ma bucur ca-ti plac.. eu as vrea sa mai incerc cateva, deci astept idei. Pupici
@Alina, asa este. Pup
@Adina, multumesc. Pupici