Ingrediente:
200 g orez cu bob lung
1 ceapa medie rosie
1/2 ardei rosu
1/2 ardei verde
1 morcov mic
1/2 telina mica
delikat
sare
4 ciocanele condimentate cu: boia iute, sare, oregano
Am calit legumele in ulei. Cand s`au inmuiat, am adaugat si orezul spalat si scurs.
Ciocanele le`am prajit cateva minute in ulei.
Dupa ce am calit si orezul, am rasturnat totul intr`un vas de yena, adaugand si 1 canita de supa de carne si o lingurita de delikat.
Am lasat cca 30 min, la foc potrivit, adaugand din cand in cand cateva linguri de supa de carne.
Cand orezul a fost aproape gata, am adaugat si ciocanelele (din pacate am uitat sa mai fac poze).
Noi am servit cu castraveciorii murati de la mama.
Pofta buna!
Foarte frumos colorat!Bun si sanatos!Pupicei!
RăspundețiȘtergereTeo, a fost foarte bun! Pupici
RăspundețiȘtergeretare harnicuta mai esti ;) , imi place pilaful !!!!
RăspundețiȘtergereEu fac pilaful numai la cuptor,si este tare bun.Al tau arata tare bine.Pupici1
RăspundețiȘtergerePisicutz, o portie si ptr tine! Pup
RăspundețiȘtergereDiaMar, pana acum n`am facut pilaf cap-coada la cuptor, doar la urma il mai bagam cateva minute,dar am constatat ca ne place mai mult varianta asta! Pupici
RăspundețiȘtergere