duminică, 9 decembrie 2018

Oua de prepelita la cuptor

Pentru un mic dejun de duminica, este perfect!


Ingrediente:
1 felie paine de secara
2 felii sunca presata
cateva felii pastrama uscata de vita
3 felii cascaval
1 fir ceapa verde
1 fir usturoi verde
3 fire marar
50 g unt topit partial
7 oua prepelita


Mai intai am topit partial untul, in care am adaugat mararul si usturoiul tocate marunt. Ceapa am tota-o si pe ea rondele. Painea, sunca, pastrama si cascavalul le-am taiat cubulete.
Intr-un vas de ceramica uns cu putin unt, am pus paine, jumatate din amestecul de unt, apoi sunca, pastrama si cascavalul amestecate, deasupra am pus restul de unt si am dat la cuptor pentru vre-o 5 minute. 
Am scos vasul din cuptor si am pus ouale de prepelita, apoi am dat din nou la cuptor pentru 10 minute, sau pana ouale s-au gatit.
Este un mic dejun absolut delicios!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu