1 felie paine de secara
2 felii sunca presata
cateva felii pastrama uscata de vita
3 felii cascaval
1 fir ceapa verde
1 fir usturoi verde
3 fire marar
50 g unt topit partial
7 oua prepelita
Mai intai am topit partial untul, in care am adaugat mararul si
usturoiul tocate marunt. Ceapa am tota-o si pe ea rondele. Painea, sunca,
pastrama si cascavalul le-am taiat cubulete.
Intr-un vas de ceramica uns cu putin unt, am pus paine, jumatate din
amestecul de unt, apoi sunca, pastrama si cascavalul amestecate, deasupra am
pus restul de unt si am dat la cuptor pentru vre-o 5 minute.
Am scos vasul din
cuptor si am pus ouale de prepelita, apoi am dat din nou la cuptor pentru 10
minute, sau pana ouale s-au gatit.
Este un mic dejun absolut delicios!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu