Ingrediente:
5 castraveti (350g)
1 lingura oret de mere
1 lingura ulei de rapita
3 catei usturoi
piper
sare
marar
Castravetii spalati bine i-am taiat felii foarte subtiri si i-am pus
intr-un castron.
Am presarat sare si am lasat cateva minute.
Usturoiul l-am
curatat si pisat, am pus piper, apoi am adaugat ulei, iar la final otetul.
Am
scurs lichidul pe care si l-au lasat castravetii si am turnat amestecul de
usturoi peste ei. Am tocat marunt mararul si l-am adaugat si pe aceste la
salata. Am potrivit de sare.
Am acoperit bolul si l-am dat la frigider pentru cca jumatate de ora.
Merge foarte bine langa orice fel de friptura sau mancare de post!!
Bai, ce pofte mai au unele fete... :P :))))
RăspundețiȘtergereMuaah! Mi-ai facut si mie pofta, ador combinatiile astea! Ar trebui sa incerci si supa Tarator, este bestiala!
Te pupacesc cu drag, Simo!
Foarte sanatoasa si gustoasa!
RăspundețiȘtergere