Ingrediente:
200 ml ulei de masline
4 bucati ardei iute
Uleiul l-am incalzit putin, adaugand 2 ardei iuti tocati bucati. Am
lasat amestecul sa se raceasca, apoi am strecurat amestecul.
Am turnat uleiul
intr-o sticla, punand si 2 ardei iuti. Am inchis bine sticluta si am pus-o in
camara la intuneric pentru 2 saptamani.
Apoi am folosit uleiul aromatizat in
salate si.. voi mai vedea eu la ce :)
Si in celelalte variante: cu cimbru, cu busuioc si usturoi si cu ardei iute!
Daca mai aveti si alte idei, astept sa mi le impartasiti!
Ce bine aratã!!! eu imi pregãtesc tot timpul le folosesc la condimentat salate:)
RăspundețiȘtergereImi place.Merge de minune la salate...
RăspundețiȘtergereIau cate putin din fiecare,asa de pofta!
RăspundețiȘtergerePupicei!
@Ramona, pana acum n-am facut, dar tare mult imi plac si mie!
RăspundețiȘtergere@Rocsy, si la salate si la sandwish-uri ;)
@Mihaela, ia cat vrei, nu-i bai, facem altul :)
Bravo Simona!O idee de nota 10! hugs!
RăspundețiȘtergereEu ard putin ardeii pe plita/sau tigaie fara adaos de grasime. Uleiul e mai aromat. Asta bineînteles daca-ti place nota de ardei copt :)
RăspundețiȘtergere@Buburuza, multumesc! Inca mai caut diverse combinatii.. asa ca, astept idei. Pup
RăspundețiȘtergere@Maya, sar`mana de idee! O voi incerca cat de curand! Pup
Buna idee!
RăspundețiȘtergere