miercuri, 3 octombrie 2012

Fazan cu legume si cus-cus

Bunatatea asta de fazan a fost gatita pentru o zi mai speciala, unde cantitatile au fost  mai mari. De aceea nu le voi specifica, fiecare va pune dupa gust!
Cu aceasta reteta voi participa la Provocarea "Dulce Romanie"!

pulpa si piept de fazan
ceapa
ardei gras verde
ardei capia
rosii
sare
piper
paste cus-cus


Ceapa am taiat-o julien, ardeii – bastonase, si le-am pus la calit in putin ulei. Cand legumele s-au inmuiat am adaugat bucatile de carne, si am acoperit cu apa.
Am lasat sa fiarba cca 1 ora, apoi am adaugat rosiile tocate si am mai lasat cca 30 minute, la foc mic.
Am servit alaturi de paste cus-cus.
Pofta buna va doresc!

10 comentarii:

  1. Acun ceva timp am primit si eu un fazan. A fost un deliciu, asa ca mi-ai facut pofta! Pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Carnea de fazan este foarte buna.Mi-ai facut pofta cu mancarea ta.
    Pupici multi!

    RăspundețiȘtergere
  3. @Sara&Miki, ptr mine supa de fazan este nr. 1!!! Dar nici aceasta fripturica nu-i de lasat! :) De nu stateati asa departe, va dadeam un pont unde puteti gasi fazani :) Pup
    @Cristina, asa este! Pup
    @Adina, la vanatoare cu tine! :)) Pupici
    @Mihaela, asa cum am spus mai sus, supa este ptr noi cea mai ce! :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu fazan nu cred sa fi macat, asa ca iau de la tine!! pup

    RăspundețiȘtergere
  5. @Paula, serveste cu placere ca avem destul! :) Pup

    RăspundețiȘtergere
  6. Suna tare apetisant reteta ta!!!Love It!!!! hugs

    RăspundețiȘtergere
  7. O delicatesa super delicioasa!!!Yummy!Pup!

    RăspundețiȘtergere
  8. @Buburuza, ma bucur ca-ti place!! Pup
    @Licuta, asa este! Pup

    RăspundețiȘtergere