Bunatatea asta de fazan a fost gatita pentru o zi mai speciala, unde cantitatile au fost mai mari. De aceea nu le voi specifica, fiecare va pune dupa gust!
Cu aceasta reteta voi participa la Provocarea "Dulce Romanie"!
pulpa si piept de fazan
Cu aceasta reteta voi participa la Provocarea "Dulce Romanie"!
pulpa si piept de fazan
ceapa
ardei gras verde
ardei capia
rosii
sare
piper
paste cus-cus
Ceapa am taiat-o julien, ardeii – bastonase, si le-am pus la calit in putin ulei. Cand legumele s-au inmuiat am adaugat bucatile de carne, si am acoperit cu apa.
Am lasat sa fiarba cca 1 ora, apoi am adaugat rosiile tocate si am mai lasat cca 30 minute, la foc mic.
Acun ceva timp am primit si eu un fazan. A fost un deliciu, asa ca mi-ai facut pofta! Pup!
RăspundețiȘtergereEste bun cu siguranta!
RăspundețiȘtergereSi mie mi-ai facut pofta !!! ;)
RăspundețiȘtergereCarnea de fazan este foarte buna.Mi-ai facut pofta cu mancarea ta.
RăspundețiȘtergerePupici multi!
@Sara&Miki, ptr mine supa de fazan este nr. 1!!! Dar nici aceasta fripturica nu-i de lasat! :) De nu stateati asa departe, va dadeam un pont unde puteti gasi fazani :) Pup
RăspundețiȘtergere@Cristina, asa este! Pup
@Adina, la vanatoare cu tine! :)) Pupici
@Mihaela, asa cum am spus mai sus, supa este ptr noi cea mai ce! :) Pupici
Eu fazan nu cred sa fi macat, asa ca iau de la tine!! pup
RăspundețiȘtergere@Paula, serveste cu placere ca avem destul! :) Pup
RăspundețiȘtergereSuna tare apetisant reteta ta!!!Love It!!!! hugs
RăspundețiȘtergereO delicatesa super delicioasa!!!Yummy!Pup!
RăspundețiȘtergere@Buburuza, ma bucur ca-ti place!! Pup
RăspundețiȘtergere@Licuta, asa este! Pup