Desi saptamana asta am tinut post, astazi am sa postez o reteta cu carne de porc... era si ea ratacita prin pc :)) Ca sursa de inspiratie am avut-o pe Ama, al carui blog va invit sa-l vizitati! Sper sa va placa!
Ingrediente:
6 cartofi rosii potriviti
1/2 ardei verde
1/2 ardei rosu
1 morcov mediu
1 ardei iute
1 tija praz
1 lingurita busuioc
1 lingurita cimbru
1 lingurita oregano
1/2 lingurita fulgi de ardei
1 lingurita delikat
sucul de la 1 lamaie
ulei de masline
cca 400 g ceafa porc
sare
piper
1 lingura sos de soia
Legumele le-am curatat, spalat si taiat in bucati, felii, rondele, apoi
le-am comdimentat cu busuioc, combru, oregano, fulgi de ardei si delikat.
Am
amestecat bine, apoi am pus ulei de masline si suc de lamaie si am dat la
frigider ptr cca 3 ore.
Carnea am portionat-o, am condimentat-o cu sare, piper si sos de soia,
si am dat-o la frigider ptr cca 3 ore.
Dupa perioada de marinare, am pus intr-o tava hartie de copt, apoi am
adaugat legumele cu o parte din zeama in care au stat, si bucatile de carne.
Am dat la cuptor ptr 1 ora jumatate, la foc potrivit (din pacate n-am mai apucat sa fac poze la tava scoasa din cuptor).
Au iesit delicioase!!! Legumele usor picante, iar carnea extrem de
frageda si gustoasa!
Paste fericit, draga mea!
RăspundețiȘtergereIti doresc sa ai un Paste luminat, linistit si cu ganduri bune. Hugs.
RăspundețiȘtergere@Cristina, un Paste fericit si tie! Pupici
RăspundețiȘtergere@Brandusa, Un Paste fericit si linistit iti doresc si eu! Pup
@Maya, Sarbatori fericite si tie alaturi de familie! Pup
Paste fericit! Mii de pupici!
RăspundețiȘtergere