Ingrediente:
bucati de curcan (coaste, gat, portiune spate, pipota)
1 ceapa mare
1 morcov
1 pastrarnac mic
1 patrunjel radacina
½ telina mica
ardei capia (congelat)
ardei gras verde/rosu (congelat)
1 cartof
½ conserva rosii intregi de la SUNFOOD
sare
taitei de casa dintr-un ou
patrunjel verde
Bucatile de curcan le-a spalat in mai multe ape, apoi le-am pus la
fiert in cca 3 litri apa cu o lingurita de sare. Am spumat bine, iar cand
carnea nu si-a mai lasat spuma am scos bucatile de carne, am strecurat zeama
(binenteles am spalat oala) si am pus din nou la fiert adaugand si legumele
(ceapa, morcov, patrunjel radacina, pastarnac, telina, ardeii) tocate nu foarte
marunt. Am lasat la fiert vre-o 30 de minute, apoi am adaugat cartofii taiati
cubulete si taiteii de casa, si am mai lasat vre-o 10 minute. Rosiile pasate
nu foarte marunt cu o furculita le-am adaugat la supa si le-am lasat si pe ele
sa fiarba alte 10 minute. Am potrivit de sare, am oprit focul, am adaugat mult patrunjel verde
tocat si am acoperit oala.
Va invit la o portie de supa delicioasa!!
Eu vin ca painea.Ce spui?
RăspundețiȘtergerePup!
Cea mai buna!!!!
RăspundețiȘtergereO fi reteta usoara dar rezultatul e delicios.
Nu conteaza cat de simpla sau complicata e reteta.Conteaza rezultatul final si aprecierile celor din jur.Cred ca ti-a iesit o supa delicioasa.Ma bucur ca ti-au placut retetele mele.Sper sa ma mai vizitezi in casuta mea virtuala.
RăspundețiȘtergerecat imi place....
RăspundețiȘtergere