Ingrediente:
1 conserva porumb SUNFOOD
5 cartofi medii
2 fire ceapa verde
1 radacina patrunjel
½ radacina mica telina
150 ml smantana
tarhon uscat
sare
Legumele le-am curatat, spalat si tocat marunt si le-am pus la calit in
putin ulei.
Am stins cu cca 200 ml apa calda (sau supa) si am lasat la fiert 5
minute, apoi am adaugat cartofii taiati cubulete si am mai lasat pe foc vre-o
20 de minute. Zeama in care fierb legumele trebuie sa depaseasca cu vre-un cm
cartofii.
Dupa acest timp am pus si porumbul scurs de zeama din conserva si tarhonul uscat, si am
mai lasat vre-o 5 minute sa clocoteasca, apoi am pasat supa cu un mixer
vertical. Supa am trecuta din nou pe foc, am adaugat smantana, am portivit de sare, iar
daca vi se pare ca-i prea groasa se mai poate subtia cu supa.
Pofta buna va doresc!
Mie imi place.Nu ma dau deloc in vant dupa carne.
RăspundețiȘtergerePup!
Ador porumbul, iar supa ta m-a cucerit! :X
RăspundețiȘtergereInteresant, o sa incerc si eu.
RăspundețiȘtergereImi place porumbul deci o sa incerc supa asta!
RăspundețiȘtergere