Ingrediente:
5 bucati pastrav eviscerati, fara cap
faina
ulei
1 fir ceapa verde
rosii cherry congelate
mazare congelata
brocolli congelat
1 cutie mica ciuperci
fulgi de ardei iute
sare
piper
Pastravii i-am spalat si uscat, apoi i-am dat prin faina si i-am prajit
in ulei, cate 5 minute pe fiecare parte. I-am scos, si i-am tinut intr-un vas
la cald.
In acelasi ulei am calit cateva minute ceapa verde taiata rondele, am
adaugat rosiile, mazarea si brocolli si le-am lasat cateva minute sa se
caleasca. Am pus si ciupercile scurse si spalate, am presarat fulgii de ardei
iute, sare si putin piper.
Cand legumele s-au sotat, le-am pus intr-o tava, iar
deasupra am pus patravii. Am lasat la cuptor cca 30 minute, intorcand pastravii
si mestecand usor in legume. In ultimile cateva minute am pornit grilul de la cuptor si am rumenit frumos pastravii.
Combinatia de legume picante cu pestele copt a fost nemaipomenita!!
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
RăspundețiȘtergereSper ca ai o portie in plus, ca mi-ai facut o poftaaa!:)
RăspundețiȘtergerearata foarte bine!
RăspundețiȘtergereDelicios acest pastrav!!
RăspundețiȘtergereWow, cat de bine arata, mega delicios! Imi lasa gura apa :))
RăspundețiȘtergerePup :*
Doamne Simona, ce bine arata! Mi-ai facut o pofta de zile mari!!!
RăspundețiȘtergere