Ingrediente:
pulpele si jumatate de spate de la un iepure (1,8 kg intreg)
1 lingurita oregano
sare
piper
3 morcovi
10 catei usturoi
1 cescuta vin roze
1 cana apa
4 cartofi potriviti
100 ml suc rosii
Carne de iepure, transata si spalata bine, am condimentat-o cu sare,
piper si oregano.
Intr-o tava unsa cu ulei, am pus carnea, morcovul taiat
rondele, cateii de usturoi, vinul si apa, apoi am dat la cuptor pentru cca
1 ora. Am adaugat apoi cartofii taiati cuburi si am mai lasat ca 30 minute. In
aceasta perioada am intors carnea de cateva ori, si am completat cu apa de cate
ori a fost cazul. Cu jumatate de ora inainte de final, am pus sucul de rosii.
O bunatate a fost!!! Desi nu-s prietena cu carnea facuta in vin, de
data asta nu m-a deranjat deloc, poate si ptr faptul ca nu am pus foarte mult.
Pofta buna!
Pofta buna!
Sincer....mie mi-e mila de iepuri si nu i-as putea manca....
RăspundețiȘtergereDar ce ai pregatit tu aici arata minunat si sunt sigura ca si gustul este pe masura.....
Te tzuc cu drag !
Imi este pofta de iepure, nu am facut cam demult. Mi-ai facut pofta! Pup!
RăspundețiȘtergereDesi imi sunt dragi iepurasii pufosi, as gusta carnea ca sunt curioasa de gust.N-am mai mancat pana acum si as vrea sa incerc ceva nou.
RăspundețiȘtergereDelicios, draga mea, o idee buna pentru masa de Paste!
RăspundețiȘtergereWow ce bunatate!
RăspundețiȘtergereBUN!!!! Eu vin la masa!
RăspundețiȘtergere@Sidy, si eu am trecut prin faza de mila.. dar in timp mi-a trecut :) Pupici
RăspundețiȘtergere@Sara&Miki, abia astept sa vad ce retete delicioase cu iepure imi aduceti! Pupici
@Bucate apetisante, mult timp mi-am dorit sa incerc carnita de iepure, iar cand ne-am mutat la tara am tinut neaparat sa cresc iepuri :) Pupici
@Teo, de Paste avem mieluti :) Pupici
@Haplea, multumesc!
@Cristina, te astept!! Pup
Extraordinar ,o explozie de forme si culori apetisante care provoaca o ploaie a glandelor salivare,arata fff bine,cand eram copil in un an n-am mai gasit miel,dar aveam iepuri,va spun ca a fost pastele cu cea mai gustoasa friptura din viata mea,deci va recomand cu incredere probata friturica de miel,multumesc ptr reteta.!!!
RăspundețiȘtergere@Anonim, multumesc ptr aprecieri. Din pacate in momentul de fata nu mai avem iepuri.. dar imi doresc sa mai cresc. Multi ani n-am mai mancat, iar anul asta am redescoperit gustul iepurilor din copilaria mea, cand bunicii mei aveau iepuri. Cu drag
RăspundețiȘtergere