Ingrediente:
4 bucati coasta de miel
1
bucata gat miel
1
lingurita rasa sare de mare
1
lingurita rasa cimbru
1
lingurita rasa piper negru boabe
1
lingurita rasa piper rosu boabe
8 catei
de usturoi
200 ml
vin alb
200 ml
apa
4 rosii
coapte
ulei de
masline
Carne
de miel am condimentat-o cu sare, cimbru si piperul boabe.
Am pus carnea intr-o
tava stropita putin cu ulei,
apoi am adaugat rosiile tocate marunt, cateii de
usturoiu taiati bucati marisoare.
Am adaugat vinul si apa,
si am dat la cuptorul
preincalzit cca 2 ore, la foc potrivit, intorcand bucatile de carne din cand in
cand.
Am
servit alaturi de mamaliguta calda.
O
bunatate!!
Simo, grozava mancarica ai pregatit, si ai tras si o mamaliguta buna langa ea, e super! Pupici
RăspundețiȘtergere@Poliana, eu as papa mamaliga cu orice :) iar in varianta asta nici nu putea lipsi! Pup
RăspundețiȘtergereEu mananc miel destul de rar, dar pregatit asa il savurez cu mare placere, e delicios!! Pup!
RăspundețiȘtergereArata foarte bine!!!Yuumyyy!!
RăspundețiȘtergereVrei sa ma omori, tii mortis asta, nu? :)) De cate ori ai un preparat cu carne si mai ales cel care prezinta si oase, cum este cazul acuma, eu balesc pe tastatura. Adoooor coastele de miel (ce nu ador eu :P)
RăspundețiȘtergere@Danutza, in combinatia asta nu se simte foarte tare gustul de miel. Pup
RăspundețiȘtergere@Haplea, multumesc!
@Strumfita, lasa ca si eu patesc la fel cand intru la tine, asa ca.. :PP :)) Pupici
Noc Noc,se poate o portie si pentru mine?Va rooog!!!
RăspundețiȘtergereO bunatate de fripturica !!!
RăspundețiȘtergere@Buburuza, :))) ce dulce ai fost! Musafirii sunt tratati cum se cuvine, deci primesti o portie + desert :)) Pup
RăspundețiȘtergere@Adina, asa este! Pupici