miercuri, 2 mai 2012

Ardei umpluti cu branza de burduf si marar

Acum o saptamana am avut de pregatit o masa ptr un numar destul de mare de persoane... M-am axat foarte tare pe aperitive, pe care le voi posta pe parcurs (cele care nu sunt deja postate). Pentru azi am ptr voi ardei capia umpluti cu branza!

Ingrediente:
cca. 300 g branza burduf proaspata
1 legatura marar
2 linguri smantana
5 ardei capia mai mari

Branza de burduf proaspata (nu foarte usturata!) am dat-o prin razatoarea mica, am amestecat-o cu mararul tocat marunt si pentru a o inmuia am adaugat 2 linguri de smantana.
Cu compozitia rezultata am umplut cei 5 ardei capia (mie mi-a ajuns la fix!).
Am dat ardeii la frigider, si i-am taiat inainte de a-i servii.
Va poftesc pe toti la masa!!!

25 de comentarii:

  1. stiu ce bun e aperitivul acesta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt grozavi ca aperitiv !!! Imi plac !! ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai cum sa refuz invitatia!Imi place aperitivul foarte mult,mai ales ca este fara carne.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. Este aperitivul care il pregatesc foarte des pentru petreceri!Arata bine.xoxo

    RăspundețiȘtergere
  5. Un aperitiv pe care il iubesc!Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. @Adnia, asa este, bun si rapid! Pup
    @Adina, si foarte de efect pe platou! Pupici
    @Mihaela, cred ca toti ne-am saturat de carne... Pup
    @Paradis, din pacate eu mai uit de el.. desi este foarte de efect si usor de pregatit. Pupici
    @Flory, combinatia este delicioasa! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. n-ai idee de cand imi propun sa fac si eu....upffff
    tara frumos ti-au iesit

    RăspundețiȘtergere
  8. sunt gustosi si sanatosti!!Mihaela stie :D!!Pupici

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte tare ... musai fac si eu maine...de abea astept!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Tocmai mi-am dat seama ca si tu esti Taur :)) sa inceapa petrecerile...

    RăspundețiȘtergere
  11. O portie mare si pentru mine!Ii ador!

    RăspundețiȘtergere
  12. @Alice, multumesc! Sa stii ca si mie mi se intampla sa uit de ele... Pupici
    @Fantezie, asa este! Pup dulce
    @Alexandra, sa inteleg ca pregatesti o petrecere?! Mmmm... scoatem artificiile si coifurile! :)) Pupici
    @Licuta, multumesc! Pup
    @Teo, o portie mare ptr tine!!! :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  13. Petrecere zici ??? va fi chef in toata regula...io-s pe 18 ...deci mai am 2 saptamani de planning...
    la voi nu va fi la fel ???

    RăspundețiȘtergere
  14. @Alexandra, ziua mea a fost, pe 23 aprilie, si s-a lasat cu mareee petrecere. Am avut la munca o masa de 35 de persoane, plus seara familia :) Daca vrei idei de aperitive sau dulciuri, da-mi un mail la simona_prahova@yahoo.com ... Am un stoc intreg de idei :)))

    RăspundețiȘtergere
  15. Imi plac la nebunie!!!!!!!Pupici:X

    RăspundețiȘtergere
  16. acum am inteles de ce stai asa linistita... ai scapat de nebunia petrecerii...
    Chiar daca e cu intarziere: La multi ani !!! pentru 23 aprilie...

    RăspundețiȘtergere
  17. Like, like!!! Chiar azi am mancat si eu unul... Pup

    RăspundețiȘtergere
  18. @Maria, n-au cum sa nu-ti placa! Pup
    @Alexandra, multumesc de urare! Da.. scum sunt linistita, dar ce focuri au fost si pe mine... :) Pupici
    @Cristina, ai scapat de poftit! Pup

    RăspundețiȘtergere
  19. Un foarte gustos aperitiv. N-am mai luat de mult branza de burduf.

    RăspundețiȘtergere
  20. Nu am facut de mult si chiar asi manca. E un aperitiv tare bun. Pup!

    RăspundețiȘtergere
  21. I-mi place grozav acest aperitiv,l-am facut si eu la pasti si am sa-l repet cat de curand.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  22. @Fab Chef, multumesc! Merge si cu alt fel de branza, dar cu branza de burduf... este de nu se poate!! Pup
    @Sara&Miki, un aperitiv usor de preparat si foarte gustos! Pupici
    @Milica, eu nu-l mai facusem de mult, si a fost foarte bine-venit! Pup

    RăspundețiȘtergere
  23. foarte buni, as manca din ei toata ziua, pana m-as satura, o combinatie foarte buna si sanatoasa, sa avem pofta:D

    RăspundețiȘtergere
  24. @Aurica, umplutura poate fi adaptata in functie de branzeturile de care dispunem prin frigider. Da, este un aperitiv de efect si foarte usor de pregatit, fara prea multe pretentii financiare. Cu drag

    RăspundețiȘtergere